Παρακαλούμε τους προσωρινούς αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικούς που προσελήφθησαν στην Α’ φάση προσλήψεων στο πλαίσιο του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (ΠΔΕ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (COVID-19), λόγω απολύμανσης των χώρων της ΔΠΕ Λάρισας να μην προσέλθουν στα Γραφεία της Διεύθυνσης αλλά να συμπληρώσουν με ιδιαίτερη προσοχή το Δελτίο απογραφής αναπληρωτή, που επισυνάπτεται και να το αποστείλουν ηλεκτρονικά (σκαναρισμένο με υπογραφή) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 17:00 μ.μ σήμερα Δευτέρα 19/10/2020.

Το πρωτότυπο δελτίο καθώς και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρόσληψης (σχετική η από 16/10/2020 ανακοίνωση της ΔΠΕ Λάρισας) θα τα κατάθεσουν σε φάκελο στον Διευθυντή της σχολικής μονάδας τοποθέτησης την ημέρα που θα αναλάβουν υπηρεσία.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στις σχολικές μονάδες και ως εκ τούτου να ενεργοποιηθεί η σχετική σύμβαση τους με το Δημόσιο εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση της Διευθύντριας Εκπαίδευσης Λάρισας. 

Οι αναπληρωτές/τριες που δεν θα αναλάβουν υπηρεσία θα υποβάλλουν με τον ίδιο τρόπο την αίτηση καθώς και την υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής πρόσληψης.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης  Λάρισας.

Κατεβάστε ΕΔΩ το έντυπο (δελτίο) απογραφής αναπληρωτή.

Κατεβάστε ΕΔΩ την αίτηση μη αποδοχής πρόσληψης.

Κατεβάστε ΕΔΩ την υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής πρόσληψης.